Bărbatul găsește o cameră foto pierdută pe fundul lacului, dar primește șocul vieții lui atunci când vede pozele de pe ea: ,,Am sunat la poliție, trebuia să-l găsesc…” Peste ce dăduse din greșeală

Dacă ai un smartphone, cu siguranță îți păstrezi multe amintiri pe el, dar să presupunem că îți pierzi telefonul și, deși încerci din greu, nu reușești să îl găsești. Probabil pentru unii, asta ar fi de parcă și-ar pierde o parte din viață. Un incident asemănător i s-a întâmplat și lui Kyle Puelston, care și-a pierdut aparatul foto în râu. El își pierduse și orice speranță, dar ceva neașteptat l-a entuziasmat. Însă abia peste un an!

Loading...

Kyle Puelston, din Minnesota, își pierduse în urmă cu un an aparatul de fotografiat profesionist în râu, odată cu aparatul își pierduse și amintiri din viața familiei lui la care ținea foarte mult, totul părea să fie cel mai mare coșmar al său.

Era în vacanță cu familia, și, după ce l-a căutat jumătate de oră în lac, a renunțat. Dar un an mai târziu, doi frați făceau scufundări în același loc, același râu. Se pare că aparatul fusese protejat de cutia în care fusese pus și încă putea fi folosit, iar frații l-au găsit din întâmplare!

Loading...

Chris, unul dintre frați, a descoperit cu surprindere că cardul de memorie din interiorul camerei avea multe clipuri video, așa a știut că trebuie să înapoieze amintirile proprietarului aparatului. Drept urmare, după multe săpături, a descoperit că Puelston luncra în cadrul poliției din Chicago!

Chris a fost corect și i-a dat proprietarului atât cardul, cât și aparatul, dar Puelston i-a făcut o surpriză la care nu se aștepta, i-a spus să păstreze aparatul foto profesionist. Despre cel care i-a dat cardul înapoi, Puelston a spus: ,,Ceea ce a făcut este o adevărată mărturie a caracterului său”.

Iată câteva imagini de pe cadrul de memorie:

a76

a77

a78

Loading...