Astronaut american care a păşit pe Lună, cu Apollo14, face dezvăluiri „EXTRATEREŞTRII AU OPRIT UN RĂZBOI NUCLEAR ÎNTRE SUA ŞI RUSIA”

Astronautul Edgar Mitchell, al șaselea om care a ajuns pe Lună, afirmă căextratereştrii au venit pe Pământ pentru a stopa un război nuclear între Statele Uniteși Rusia, potrivit publicației „Newsmax”. ”Din experiența mea, vorbind cu oamenii, este clar că extratereştrii au încercat să ne oprească să dezlănțuim un război și ne-au ajutat să propășim pacea pe Pământ”, a declarat Mitchell, un astronaut veteran, care a făcut parte din misiunea Apollo14, pentru „The Mirror”.

Loading...

Mitchell, care și-a proclamat, încă de la sosirea lui pe Lună, convingerea căextratereștrii există, a afirmat că militari de rang înalt au văzut OZN-uri în timpul testelor nucleare și nave spațiale zburând deasupra bazei de la White Sands, New Mexico, locul unde s-a lansat prima bombă nucleară, în anul 1945.

Mitchel a declarat că a crescut în New Mexico, Statele Unite, în apropiere de White Sands și Roswell, locul faimoasei prăbușiri a unei nave extraterestre. ”Nu cunoașteți regiunea ca mine. White Sands a fost un teren unde s-au testat arme atomice și extratereștrii au fost interesați de el. Voiau să știe care sunt capacitățile noastre militare”.

Loading...

Fostul astronaut a spus că a auzit povești similare de la ofițeri ai Air Force din StateleUnite, care au lucrat la silozurile de focoase nucleare, în timpul Războiului Rece. Ei i-au spus că ”OZN-uri au fost observate frecvent deasupra bazelor și ele ne-au dezactivat focoasele”. Mitchell a susținut, de asemenea, că alți ofițeri de la baze militare de pe coasta Pacificului s-au plâns că rachetele testate au fost doborâte denave extraterestre.

Nick Pope, un fost ministru al Apărării și cercetător al fenomenului OZN, a declarat pentru „The Mirror” că el îl consideră pe Mitchell ”un om onorabil și sincer”, dar informațiile sale vin din alte surse și nu sunt lucruri pe care el însuși să le fi văzut. ”El a avut acces la date guvernamentale, militare și ale serviciilor de informații la cel mai înalt nivel, dar pentru că nu a dezvăluit sursele, și asta este de înțeles, nu putem să fim siguri că aceste persoane au fost sincere cu el sau cu adevărat au ascuns informații clasificate despre OZN-uri”, a spus Pope.
sursa

Loading...