Asistentele râdeau de acești medici care leșinaseră pe podea de ore întregi, dar când au aflat ce pățiseră au început să plângă. Uite ce făcuseră în urmă cu doar câteva minute. Familia pacientului era distrusă

O imagine cu doi chirurgi a făcut înconjurul lumii, iată motivul.

Loading...

În imagine îi putem vedea pe cei doi chirurgi care par că nu mai au energie nici măcar pentru a sta în picioare, dar ei au un foarte bun motiv pentru asta.

Ei tocmai participaseră la o operație pentru care a fost nevoie de 3 chirurgi, 6 anesteziști și 8 asistente, operația durase 32 de ore.

Loading...

Împreună ei au realizat de fapt 6 operații separate pentru a îndepărta o serie de tumori pe creier dintr-un singur pacient.

De sâmbătă dimineața de la ora 8:30 până duminică, acești chirurigi au lucrat cu mare răbdare pe masa de operație.

Conform ziarului chinez Global Times, aceasta a fost cea mai lungă operație care a fost vreodată realizată la Spitalul Universitar Fujian.

Iată ce a spus unul dintre chirurgi, dr. Chen Jianping, despre operație: ,,Pacientul avea atțât un anevrism cât și un hemangioblastom.

Avema nevoie să îndepărtăm două tumori într-o singură operație, ceea ce necesita 6 proceduri chirurgicale diferite.

Poate fi dificil, riscant, și înghite mult timp. Dacă cumva ai îndepărat o tumoră iar cealaltă se rupe, poate fi fatal”.

În timpul operației, medicii au luat doar scurte pauze, și chiar și familia pacientului se îngrijorase, nu știau nici ei dacă medicii vor rezista acestui test fizic.

Dar în cele din urmă totul a mers bine. Imaginea îi arată pe cei doi medici la scurt timp după ce operația s-a terminat. Unul dintre ei face semnul V, de la ,,Victorie”.

Mult RESPECT pentru DEDICAREA cu care își fac acești oameni datoria.

Loading...