Anunț pentru Realitatea TV. Ministrul Finanțelor: „Ori plătesc, ori închid”

Avertisment dur de la audierile din Parlament. Eugen Teodorovici, ministrul propus pentru portofoliul de la Finanţe le-a dat un ultimatum miilor de firme aflate în insolvenţă. Ori respectă legea şi îşi achită datoriile, ori pun lacătul pe afacerile lor.

Loading...

Un exemplu de firmă aflată în insolvenţă este trustul media Realitatea TV care în şase ani de insolvenţă a acumulat datorii de 24 de milioane de euro la stat, potrivit B1.

„Nu cred că e normal ca în România mii de firme să aibă un tratament aparte. Ştim că sunt firme care au depăşit cu mult perioada de insolvenţă şi nu au intrat în faliment, acumulează în continuare datorii chiar foarte mari. Acest lucru trebuie să înceteze„, a anunţat Teodorivic.

Loading...

„Cine nu aplică şi nu respectă pleacă sau închide firma. Trebuie să fie pentru toţi aceeaşi lege şi aceeaşi abordare şi acelaşi tratament”, a precizat propunerea de ministru la Finanţe.
Sunt mii de firme care au intrat în insolvenţă şi continuă să acumuleze datorii la stat. Multe sunt companii de stat, dar vorbim şi de societăţi private. Printre ele şi Realitatea TV, un trust media cu datorii istorice la stat.

După 6 ani de insolvenţă, datoriile Realitatea Tv către stat au ajuns la 24 de milioane de euro. La fiecare trei luni, suma pe care o datorează conducerea Realitatea TV către stat se majorează cu 500.000 de euro.

Loading...