Andreea Mantea prezintă emisiunea „Puterea dragostei”. Când va începe show-ul matrimonial

Noul reality show matrimonial, care va fi difuzat în curând la Kanal D, „Puterea dragostei’ / „Power of Love’, în care participanții în emisiune vor avea șansă de a își găși sufletul pereche și de a-și schimbă radical viață, va fi prezentat de Andreea Mantea. 

Loading...

7  femei și 7 bărbați vor locui separat, dar își vor putea petrece opt ore pe zi împreună în Casă Dragostei, în afară acesteia ei neavând voie să se întâlnească.

Telespectatorii vor avea un rol important în parcursul concurenților în găsirea adevăratei dragoste, în sensul că aceștia își pot vota preferatul. În fiecare săptămâna, participantul, bărbat sau femeie, care atrage cele mai multe voturi din partea publicului va primi un premiu în bani.

Loading...

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii „Puterea dragostei’ le transmite un mesaj celor care sunt în căutarea dragostei și a sufletului pereche, îndemnându-i totodată să iubească fără bariere și să arate lumii întregi că dragostea nu cunoaște limite.

Dacă ai curajul să arăți unei lumi întregi că iubești, înscrie-te la preselecții și viață ta se poate schimbă într-o secundă. Această este ‘, a transmis Andreea Mantea celor care vor să se înscrie la emisiune.

Foto: PR

Loading...