Andra și Cătălin i-au dat o casă, iar el a muncit pe unde a putut ca să se întrețină. Acum aflăm cea mai tristă veste despre Tudorel Popa

Unul dintre cei mai cunoscuți participanți din istoria emisiunii ”Românii au talent” (Pro Tv), Tudorel Popa, a rămas fără voce din pricina unei răceli la căile respiratorii.

Loading...

”Omul-bormașină” a ajuns joi la SpiTalul Județean Tulcea, orașul de unde este originar, unde medicii nu l-au internat și i-au prescris medicamentație severă pentru problema sa ce-l lasă fără activitate o perioadă.
Protejatul lui Cătălin Măruță, vedeta care l-a ajutat pe Tudorel să se mute de la căminul de nefamilişti (unde simpaticul personaj şi-a continuat viaţa după ce a fost dat afară din centrul de plasament), s-a întors la viața lui simplă de dinainte de ”Românii au talent” și a fost pe rând angajat la o firmă de salubrizare, apoi la o pizzerie din Buzău, de asemenea, sezonier la un magazin de produse românești din Italia.

Chiar dacă nu a luat el premiul de 120.000 euro, fiind eliminat în semifinalele popularei emisiuni-concurs de televiziune, Tudorel Popa a rămas în accepțiunea socială cel mai simpatic concurent.
Artista se pregătește pentru un nou maraton, de trei concerte, la Sala palatului. Ce planuri are Andra? Ei bine, soția lui Măruță, va face ceva sacrificii, pentru ca totul să iasă așa cum își dorește.

Loading...

După succesul avut anul trecut, când a cântat cu casele închise, Andra se întoarce la Sala Palatului.

Mai precis, artista va susține trei concerte, de Dragobete, pe 23,24 și 25 februarie. Aceasta a început deja pregătirile pentru un show grandios.

Iar pentru ca totul să iasă așa cum își dorește, artista știe că sunt necesare și unele mici sacrificii.

Ce planuri are Andra? Ei bine, soția lui Cătălin Măruță intenționează ca în preajma spectacolelor să se izoleze de cei doi copii ai săi. Aceasta urmează să se cazeze împreună cu soțul său, la un hotel din Capitală.

Micuții vor rămâne în grija bunicilor și a bonei. Artista va avea nevoie de odihnă, să doarmă cel puțin opt ore pe noapte, pentru un astfel de spectacol. De asemenea, între show-uri, ea va face o pauză vocală.

Mai precis, nu va vorbi cu nimeni decât prin semne! Și se va trata cu ceai cald. După ce va termina însă seria celor trei concerte, Andra se va dedica în totalitate familiei.
Va pleca probabil, într-o minivacanță, pentru a se relaxa și pentru a petrece timp alături de copiii și de soțul său.

La fel ca și… Beyonce
Primul concert al Andrei de la Sala Palatului a marcat și o premieră în România: show-ul în care s-a adus o aparatură performantă pentru mixajul sunetului, modelul pe care îl folosesc și artiști internaționali printre care Beyonce, Robbie Williams sau Justn Bieber.

Podeaua Sălii Palatului a fost refăcută de organizatorii concertului cu pal negru, iar scena a fost practic reconstruită pentru concert, ecranele LED imense, aparatura si scenografia aduse încăpând in 14 camioane de 7,5 tone.

Loading...