,Am pierdut totul pe Facebook, n-a mai rămas nimic

O femeie din Marea Britanie vrea să tragă un semnal de alarmă referitor la relațiile amoroase stabilite pe internet, în contextul în care din ce în ce mai multe persoane apelează la acest mediu pentru a-și găsi jumătatea.

Loading...

Evangelina Tsadiosou, în vârstă de 40 de ani, a cunoscut pe Facebook un bărbat din Statele Unite. Cei doi au început să vorbească din ce în ce mai mult și, în cele din urmă, au ajuns să formeze un cuplu, o relație la distanță.
Mai șocant este faptul că, deși nu îl întâlnise personal niciodată, Evangelina a acceptat să fie soția lui. Planul era ca aceasta să vândă tot ce are în Marea Britanie și să meargă în Canada, pentru a se stabili acolo alături de el.

Femeia l-a urmat până la capăt și, orbită de dragoste, și-a înstrăinat toate lucrurile, de la casă și până la mașină, pentru prețuri de nimic, dornică să înceapă o nouă viață alături de cel care, credea ea, era iubirea vieții sale.

Loading...

Șocul a fost foarte mare în momentul în care, cu doar câteva zile înainte de plecare, ea a fost contactată de o altă femeie, care i-a spus că bărbatul era un escroc sentimental.

Practic el avea mai multe ,,relații” și era logodit cu o grămadă de femei din toată lumea, de care își bătea joc fără pic de jenă. Evangelina s-a hotărât să vorbească și să își facă cunoscută pățania pentru ca alte femei să nu cadă și ele în astfel de capcane.

Acum ea vrea să își reconstruiască viața și plănuiește să se stabilească în Statele Unite, unde ar dori să își lanseze o carieră în muzică.

Te-ar putea interesa si: Cel mai sfâșietor mesaj al lui Mihai Morar.

De ce oare se grăbesc să plece atât de repede de lângă noi?” Prezentatorul de televiziune a scris cuvinte mai mult decât emoționante pe pagina sa de pe un site de socializare.

Mihai Morar a comentat, pe pagina sa de pe un site de socializare, despre viață în general și despre cum fiecare dintre noi uităm de lucrurile cu adevărat importante și ne dăm seama prea târziu de acest lucru.

„NU CITI ASTA MÂINE!
– MANIFEST PENTRU „AZI”.

Italienii au o vorbă: „Oggi in figura, domani in sepoltura.”
Există și în înțelepciunea populară românească, în varianta: „Nu luăm nimic de pe lumea asta cu noi în mormânt.”
Noi, românii, avem mereu vorbele la noi. Dar încă suntem departe de a-l trăi pe Azi ca și cum Mâine nu ar exista.

De fapt, proverbul ăsta italian nu are nicio legătură cu excesele, teribilismul sau iresponsabilitatea. Nu e nici pe departe tradus prin: „Cu ce m-am ales în viață?! Ce-am băut, ce-am mâncat și ce am strâns în brațe…”

E mai mult de-atât. Reflexul nostru e să ne gândim prea mult la Mâine și-l cam neglijãm pe Azi.
Trăim în grabã totul. Pe fast forward. Suntem turboființe.

Dimineața, ne grăbim să ajungem la serviciu. Odată ajunși, ne grăbim să treacă mai repede cele 8 ore. Seara, intrăm grăbiți pe ușă, îi pupăm în grabă pe cei dragi și ne grăbim să ne aruncăm în fața televizorului cu un laptop sau o tabletă în brațe.

Ne grăbim de mici. Ne grăbim să creștem mari, ne rugăm să se termine odată anii de liceu, apoi facultatea. Apoi, ne grăbim să ne cumpărăm în rate pe viață un apartament.

Facem degrabă copii, pe care îi creștem tot în grabă, mirându-ne „când au crescut așa?” Iar când sunt mari ne întrebăm de ce oare se grăbesc să plece atât de repede de lângă noi… Abia atunci intrã în vocabularul nostru expresia: „Mai stai puțin…” Cred că îți sună cunoscut. Ultima vizitã în casa bunicii, tu grăbit să te întorci la ale tale, ea, ținându-te de mână și spunandu-ți cu voce tremurată: „Mai stai puțin că Dumnezeu știe dacă te mai văd…””, a spus prezentatorul de televiziune, care are o soră extrem de frumoasă.

„Acum vreun secol și jumătate, John Ruskin, care provenea dintr-o familie foarte înstărită, de altfel, scria: „Nu existã bogăție, ci doar Viață.”

Gândește-te de câte ori auzi întrebarea „Ce-ai făcut cu atâția bani?” și de câte ori ai auzit pe cineva întrebând: „Ce-ai făcut cu atâta viață?”

„Trăiește azi, mâine nu există!” sună patetic. Tocmai de aceea italienii i-au spus cinic, dar simplu: „Azi ești pe Pământ, mâine în mormânt.” Pe Pământ poți lăsa urme sau umbre. În mormânt, nu mai ești nici urmă, nici umbră””, a mai scris Mihai Morar, care recent a amențat că se duce la sanatoriu.

Loading...