Ai pres in fata usii? Afla care este greseala pe care o repeti zilnic

Se stie deja ca fiecare roman are un pres in fata usii de la intrare, insa este esential pentru acestia sa constientizeze faptul ca exista o serie de riscuri carora se supun atunci cand folosesc acest obiect.

Loading...

Explicatie oferita de bioenergoterapeut:

Viorel Pop, bioenergoterapeut de meserie, sustine ca presul de la usa poate aduce unele energii negative in casa noastra. Conform spuselor acestuia, persoanele care nu intra in casa isi pot lasa energiile negative la usa, pe care le iei pe incaltaminte atunci cand intri chiar tu pe usa casei tale.

Loading...

Cu toate ca acesta suna a fi un lucru destul de iesit din comun, este adevarat conform bioenergoterapeutului Viorel Pop.

Acesta ne mai informeaza asupra faptului ca aceste asa-zise presuri ar putea sa fie de asemenea inlocuite. Este foarte simplu. Nu iti doresti sa duci mizeria acumulata de afara in casa? Ei bine, ai putea sa apelezi la un gratar pentru incaltaminte, deoarece acesta nu are nici un fel de efect negativ asupra energiilor din casa ta. Odata cu inlocuirea banalalui pres din fata usii vei vedea cum energiile negative din jurul caminului tau vor disparea si se va instala o stare generala de bine la schimb!

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Loading...