Acest truc simplu vă scapă de durerile de spate, va îndrepta ținuta și forma taliei. Totul în doar 5 minute pe zi

Acum 10 ani specialiștii japonezi au elaborat o metodă simplă și eficientă pentru corecția siluetei. Aceasta vă ajută nu doar să scăpați de grăsimea abdominală, ci și să restabiliți poziția normală a coloanei vertebrale. În acest fel între corpul va căpăta o formă frumoasă și firească.

Loading...

Cartea în care se descrie această metodă a fost un adevărat bestseller, dar pentru a pătrunde în esență e suficient să înțelegi principiile de bază, care încap în câteva alineate. Metoda japoneză este perfectă pentru cei care nu vor să petreacă timpul în săli de forță și pot acorda 5 minute pe zi unor exerciții foarte simple.

Cum să scapi de burtă

Loading...

1. Luați un prosop mare și înfășurați-l în cilindru, care trebuie să aibă cel puțin 40 cm lungime și circa 10 cm diametru. Folosiți o sfoară pentru a fixa prosopul în poziție înfășurată.

2. Așezați-vă pe o suprafață orizontală dură.

3. Așezați prosopul la spate, astfel încât când vă veți culca, el să fie exact în dreptul buricului. Asta e foarte important.

4. Depărtați picioarele la o distanță de circa 25 cm, apropiind degetele mari astfel încât să se atingă unul de altul.

5. Întindeți mâinile drepte după cap, de-a lungul corpului, întoarceți-le cu palmele în jos și asigurați-vă că degetele mic se ating unul de altul.

6. Mențineți această poziție timp de 5 minute.

7. Ridicați-vă lent, fără a face mișcări bruște.

Filmulețele de mai jos vă vor ajuta să faceți ideal acest exercițiu!

Prin acest exercițiu scheletul începe să ia poziția sa naturală, iar grăsimea din zona abdominală se redistribuie. Majoritatea oamenilor la început nu pot menține această poziție timp de 5 minute. Dacă simțiți dificultăți, începeți cu un singur minut și creșteți treptat timpul până ajungeți la cele 5 minute. Rezultatul va fi vizibil după circa o lună, important e ca exercițiul să fie făcut în mod regulat.

Loading...