Acest test va descoperi cea mai secretă informație despre tine. Vei fi plăcut surprins de ce vei afla

Alege o floare care îți place cel mai mult, iar apoi găsește o scurtă descriere care o să spună multe despre „eul” tău asuns. S-ar putea ca unele lucruri să te surprindă.

Loading...

1. Mac

Ești o persoană energică, care iubește petrecerile gălăgioase și aglomerațiile solicitante. De asemenea, ești o ființă creativă, care știe să-și manifeste individualitatea și care e pasionată de lucruri noi. Datorită culorii tale aprinse, multă lume este atrasă de tine, așa că vei rămâne în memoria oamenilor pentru mult timp.

Loading...

2. Iris

Irisul este un curcubeu ce denotă, din punct de vedere simbolic, optimismul. Oamenii care iubesc aceste flori sunt foarte creativi și au o imaginație extrem de bogată. De aceea, se plictisesc destul de rapid și cam își încalcă promisiunile. Încearcă cumva să aduci mai multă organizare în rutina ta. În acest sens te pot ajuta plimbările regulate.

3. Lalea

Ești un adevărat amator al călătoriilor, schimbărilor și te adaptezi foarte repede, deși ești strâns legat de familie și prieteni. Ești o persoană receptivă, atentă și bună la suflet, însă se întâmplă să fii și arogant. Dacă cumva cei dragi se supără prea des pe tine, încearcă să vezi că s-ar putea problema să fie în tine.

4. Trandafir

Desigur că este floarea dragostei, de aceea ești o fire romantică, iubitoare și pasională, îți place să respecți tradițiile și s-ar putea să pari cam demodat. În schimb ești cel care preferă să vadă doar părțile bune ale lumii și deseori nu acceptă din această cauză neajunsurile oamenilor.

5. Crin

Ești un om respectabil și demn de atenția celor din jur, întrucât ei te văd ca un îndrumător. Ești empatic, bun la suflet și tinzi să-i ajuți pe toți. Ai un simț al stilului, de aceea faci alegeri rafinate. Relațiile amoroase sunt pentru tine chestiuni serioase, de aceea știi cum să te comporți ca să le păstrezi.

6. Orhidee

Ești o fire gingașă și binevoitoare, detești contradicțiile și conflictele. Uneori preferi să fii singuratic și misterios. Reieșind din complexitatea rădăcinilor acestei flori, putem spune că persoanele care o iubesc tind să-și creeze un anturaj la fel de strâns, format din prieteni apropiați. Trebuie de menționat și faptul că în epoca victoriană orhideea simboliza luxul și admirația față de propiul exterior.

7. Violetă

Această floare se asociază cu puritatea și modestia. Tu apreciezi minimalismul și simplitatea, dar în același timp te caracterizează o ingeniozitate rară. Interpreții de vise spun că violetele în vis înseamnă succes, ceea ce înseamnă că viața ta va fi plină de reușite.

8. Romanița

Dacă îți place această floricică care emană căldură, cel mai probabil ești și tu o ființă zâmbitoare, veselă și optimistă. Îți este caracteristic să lași lucrurile pe mâine și să te distrezi la maxim. Adori la nebunie odihna activă, în special, în natură. De aici pornește și spiritul tău de aventurier, care te face să uiți de toate fricile.

9. Narcis

În Orient, narcisul este simbolul norocului și al bunăstării materiale. Dar tu știi cel mai bine că toate astea le vei obține dacă vei munci mult și din greu. De aceea, ești o persoană foarte muncitoare și ambițioasă, dar și un sprijin pentru cei apropiați. Nu-ți lipsește nici creativitatea, pe care nu eziți s-o manifești în raport cu sarcinile și problemele pe care le ai.

10. Floarea soarelui

Este o floare mare și îndrăzneață. Te asemeni și tu cu ea, pentru că radiezi fericire și căldură. Numai prezența ta poate să lumineze o întreagă încăpere. Tu știi să susții oamenii în situațiile de impas și îi ajuți atunci când au nevoie. Ești un mic soare, gingaș și energic, care transmite doar vibrații pozitive.

Loading...