Această tânără a fost nevoită să-și câștige pâinea în drum, fără a intui ceva indecent…

Asta s-a întâmplat prin anii 80. Atunci nu era internet, era comunism, iar oamenii de la țară nici nu aveau idee de „minunățiile capitalismului”.

Loading...

O tânără a venit în capitală, dintr-un sat uitat de civilizație cu scopul de a studia la universitate, la examene nu prea s-a descurcat așa că a fost nevoită să se angajeze la o uzină și să se cazeze la cămin.

Numai că banii repede s-au terminat, să se întoarcă înapoi în sat nu putea, așa că a mers în oraș să întrebe de fete cum să facă bani.

Loading...

-Ai nevoie de bani buni? Cu tinerețea ta – nicio problemă!- i-au zis femeile cu experiență și i-au explicat unde să aștepte seara bărbații cu mașinile.

Țăranca naivă, la ai săi 17 ani nici să se gândească la ceva indecent, așa că a urcat în autobus și a mers spre strada sugerată. A stat un pic și când colo, oprește o mașină, se ivește un bărbat și îi zice:

-Ce stăm? Ce așteptăm?

-Am nevoie să câștig niște bani.

Rânjet.

-Atunci, urcă. Hai și-o să câștigi!

Au mers nu prea departe, au condus-o pe fată într-un apartament.

Unul dintre bărbați îi zice:

-Hai să facem așa: tu mergi în baie, speli acolo tot ce trebuie, noi te vom aștepta în cameră.

Băieții au deschis o șampanie, au dat drumul la muzică, au băut câte un pic, au așteptat, cât au așteptat, fata nu mai venea. Când le-a crăpat răbdarea, au mers să vadă unde este: „Cât poți să te speli?” s-au întrebat ei.

Au dechis ușa și totodată și gurile!

Podeaua în coridor strălucea. Baia și wc-ul erau albe ca neaua. Vesela adunată la bucătărie de câteva zile era spălată, iar fata freca bine plita plină de grăsime arsă.

Băieții au rămas mască. S-au uitat unul la altul, după care unul dintre ei a scos din buzunar câteva bancnote și i-a întins fetei.

-OOO, e totul pentru mine?

-E pentru tine, ia un taxi și mergi acasă.

-Băieți, e prea mult. Haideți eu repede și geamurile o să vă spăl.

Loading...