Această casă spațioasă este de vanzare și vine împreună și cu o soție la pachet! Cumperi locuința și te poți căsători cu proprietara! Ești interesat?

Proprietara unei case din Indonezia a decis să schimbe un pic regulile şi să facă o ofertă cel puţin inedită, oferindu-se pe ea ca bonus.

Loading...

O casă din localitatea indoneziană Sleman vine la pachet cu un mic iaz, o grădină şi chiar o soţie. Ideea Linei Wia, o mamă singură în vârstă de 40 de ani, a fost pe placul agenţiei imobiliare care se ocupă de vânzare.

Mai mult, acest anunţ este unul inedit, după ce proprietara a ales să folosească motto-ul: „Cumperi casa şi te poţi căsători cu proprietara”, potrivit elitereaders.com.

Loading...

Cu toate că pare o glumă, femeia a confirmat veridicitatea anunţului la o televiziune locală, recunoscând că ar vrea să se căsătorească cu cel care va cumpăra locuinţa.

Astfel, ea a declarat că şi-a pierdut soţul în anul 2000, iar la 40 de ani vrea să îşi refacă viaţa.

Casa are două dormitoare, două băi, o curte şi un mic iaz şi a fost listată la preţul de 76.500 de dolari. „Cumpărătorii care nu vor să negocieze preţul”, se specifică în anunţ, „o pot cere de nevastă pe proprietară. Termenii şi condiţiile sunt aplicabile”.

Anunţul postat online a devenit viral, astfel că mai multe agenţii de presă au contactat-o pe femeie pentru a se asigura că nu este vorba de o farsă.

„Da, este adevărat, sunt în căutarea unui partener. Scopul meu este ca să vând această casă. Dar dacă îmi găsesc un partener este important ca acesta să fie singur, fie divorţat sau văduv, însă matur şi responsabil”, a declrat Wina.

Diana Purna Dirgantara, cea care coordonează vânzarea casei, spune că rezultatele sunt neaşteptat de bune: „Telefoanele sună încontinuu. Nu le-am numărat, dar au fost deja zeci sau sute.” Agentul de vânzare spune că nu este obligatoriu ca un cumpărător să o ia pe Wina de nevastă. „Dacă cineva vrea doar să cumpere casa, e alegerea sa.”

Loading...