Această bătrână care locuiește într-o colibă sărăcăcioasă din munți s-a trezit milionară peste noapte

O batranica din Serbia, in varsta de 86 de ani, a mostenit o avere dupa moartea sotul ei, insa nu a pastrat niciun ban, ci i-a impartit cu vecinii ei.

Loading...

Marja Zlatic traieste intr-o coliba intr-un sat din estul Serbiei. In urma cu cinci ani, a aflat ca sotul ei, care locuia in Australia si cu care nu mai vorbise de foarte multi ani, a murit si i-a lasat mostenire aproximativ 700.000 de dolari.

A cerut ajutorul unui vecin, insa aflat despre uriasa mostenire abia anul trecut. Impresionant e ca batranica nu a pastrat banii, ci i-a dat comunitatii care are grija de ea.

Loading...

„Nu am nevoie de acesti bani. Pentru mine e suficient sa am paine, apa si lemne sa ma pot incalzi. Acolo unde voi merge curand, nu voi avea nevoie de bani”, a declarat ea pentru un site din Serbia, potrivit BBC.

Marija a povestit ca ea si sotul ei s-au mutat in Australia in 1956, insa ea s-a intors in Serbia dupa 18 luni pentru a avea grija de mama ai, grav bolnava. Marija nu s-a mai intors niciodata la sotul ei si au pierdut legatura. Intre timp, barbatul s-a imbogatit, insa i-a lasat si ei o parte din avere.

Aceasta este emoționantă poveste a Marijei Zlatic de 86 de ani din Serbia. Fiindcă știau că bătrâna este singură, vecinii obișnuiau să mai treacă pe la ea să o ajute.

În tinerețe, Marija a fost măritată cu un bărbat pe nume Momcilo. Au plecat în Australia să își facă un trai împreună, dar după ceva timp, femeia a revenit acasă, în Serbia, pentru a fi alături de mama sa în ultimele clipe ale vieții.

Degeaba a încercat să se întoarcă în Australia, căci nu a mai reușit. Soțul a rămas acolo și au mai păstrat legătura o vreme.

După ceva timp, cei doi și-au văzut separat de vieți.

Femeia s-a obișnuit să trăiască modest, cu 100 de dolari pensie, o sumă echivalentă cu aproximativ 400 de lei. O mai ajutau vecinii din sat.

La bătrânețe, Marija a aflat că va moșteni incredibila sumă de 700.000 de dolari! Se pare că fostul soț s-a recăsătorit și a devenit bogat, iar prin testament i-a lăsat această sumă uriașă de bani.

Nu a vrut să păstreze niciun bani, motivând că nu are nevoie decât de un codru de pâine, niște apă și câteva lemne pentru foc.

Așa că i-a împărțit sătenilor care au ajutat-o în toți acei lungi ani de bătrânețe.

Ăsta da exemplu de bunătate!

Loading...