A stat țintuită la pat 35 de ani, fara sa stie de ce sufera. Sursa bolii era chiar in casa ei

Dana Anhalt a trait intreaga sa viata in durere. Cosmarul ei a inceput in copilarie. Ea avea alergii si intolerante la aproape orice, dar nimeni nu a stiut sa-i spuna care era cauza. Pe zi ce trecea, ea se simtea tot mai rau, iar medicii nu reuseau sa-i puna un diagnostic clar.

Loading...

„Cand eram copil am fost bolnava destul de des. Ma confruntam cu infectii ale sinusurilor, accese de streptococ, migrene, probleme hormonale si dureri gastro-intestinale. Pana in 2011 am fost la pat aproape tot timpul. Eram devastata de dureri musculare si articulare. De multe ori vomitam din cauza durerilor ingrozitoare.”, povesteste Dana.
Un prim diagnostic pe care l-a primit era de fibromialgie (Fibromialgia este o boala cronica ce se caracterizeaza prin dureri ale muschilor si ale tesutului moale)

„Dupa ce mama mea a murit, am fost diagnosticata cu fibromialgie. Insa nu a raspuns la niciunul dintre tratamentele standard.”, povesteste femeia.

Loading...

În 2016, femeia a primit un nou diagnostic crunt: boala Lyme. Insa, in ciuda tratamentului, ea se simtea tot mai rau. Dupa analize amanuntite, medicii au ajuns la concluzia ca nu acesta era diagnosticul.
Dupa 35 de ani s-a descoperit sursa imbolnavirii
Dupa ce ani la randul a stat tintuita la pat, familia a descoperit un lucru neobisnuit. Cand au mers in subsolul blocului au sesizat un miros puternic de mucegai. Acela a fost momentul in care au realizat ca apartamentul lor, situat la etajul 1, fusese infestat cu mucegai toxic, format in urma unei inundatii.

Dana a spus: „Am petrecut toti cei aproape 37 de ani din viata mea intoxicata in casa.”

ss26

Dana a dezvoltat alergii severe si a slabit pana la 31 de kilograme in acesti ani.
„Aproape imi pierdusem mintea. Am fost diagnosticata chiar si cu tulburari psihice, dar nimeni nu a inteles de ce se intampla toate acestea.”

Au urmat teste care au confirmat ca mucegaiul era sursa imbolnavirii.

Medicii au sfatuit-o pe Dana sa paraseasca casa, fara niciunul lucru din interior. „Ne-au grabit s gasim un apartament nou si a trebuit sa lasam toate lucrurile noastre, tot ceea ce am adunat de-a lungul anilor. A fost devastator.”, spune Dana.

Loading...