A iubi înseamnă a jertfi, înseamnă a dărui tot ce ai mai valoros!

Ingeborg Mclntosh o femeie simpla si credincioasa a facut tot ce este posibil pentru a adopta  pe Jordan, un copil de culoare. A  fost o incercare destul de grea si nu i -i a fost usor sa l adopteze pe Jordan, deoarece mamalui biologica dorea ca bebelusul sau sa fie adoptat de o familie de culoare.

Loading...

Pentru Ingeborg Mclntosh, dragostea fata de copil a fost ca o conexiune inca din prima zi si nu s-a lasa pana nu a reusit sa castige teren in fata mamei biologice, care la randul ei, a cedat, vazand ca nu are interes nimeni spre adoptia copilului ei. Interactiunea dintre mama si fiu s-a produs si Ingeborg Mclntosh, a comfirmat cum ca ar fi simtit o dragoste nemasurata, inca de la prima vedere si tinut in bratele ei.

Ingeborg Mclntosh, pe langa faptul ca avut grija de Jordan si l-a indragit enorm de mult, ea a sustinut si pe alti 125 copii, timp de 20 ani. Dupa tot acest timp petrecut alaturi de fiinte dragi, Ingeborg află că are o boală gravă la rinichi, cea ce o determina sa se ingrijoreze.

Loading...

Mare i-a fost mirarea, cand Jordan, din iubirea lui fata de mama care l-a crescut cu devotament si i-a daruit tot sufletul, a luat o hotarare importanta de a-i oferi un rinichi de a- l lui si facand tot felul de investrigatii medicale s-a ajuns sa la concluzia ca sunt compatibili si expertiza i- a demonstrat asta. Deci, totul s-a intamplat impotriva voinetei lui  Ingeborg si transplantul de rinichi s- a desfasurat, acceptand darul cel mai de pret din partea fiului ei, Jordan.

Ingeborg Mclntosh o mama fericita, o mama care a fost lasata fara cuvinte, iar Jordan afirma  că acest fapt poate puțin să exprime iubirea lui față de mamă  si niciodata nu o va lasa la greu…..Printre altele el, cu mult respect a comfirmat:”Tot ce a făcut pentru mine încă de când eram copil. Am vrut doar să-i dau ceva înapoi, să-i arăt cât de mult o iubesc.”

Pentru multi dragostea inseamna sacrificiu, inseamna daruire in ce ai mai de pret si toate astea dau o valoare si implinire intr-un suflet de om.

 

 

 

 

 

Loading...