A cheltuit milioane, a făcut 23 de operații estetice, și-a modificat până și maxilarele, și-a pus mușchi. Timp de 18 ani a făcut operații, doar ca să devină Superman. Uite cum arată acum

Aproape toată lumea visează să fie un supererou, dar nimeni nu îndrăznește să depună suficient efort pentru a transforma imaginația în realitate, nimeni, în afară de Herbet Chavez. El chiar a îndrăznit să se trasnforme în ,,Omul de Oțel” însuși”.

Loading...

Pentru a-și atinge scopul a trecut prin dureri cumplite, a suferit 23 de operații estetice, a cheltuit 4.400 de lire, totul pentru a arăta ca supereroul lui preferat. Tot datorită obsesiei sale ciudate a intrat în cartea recordurilor fiindcă deține cea mai mare colecție cu Superman din lume!

Deși medicii s-au opus ideii ciudate, tânărul nu s-a oprit până când nu a arătat precum personajul său preferat, ba chiar a și început să poarte lentile de contact de culoare albastră.

Loading...

Se pare că se îndrăgostise de acest supererou la vârsta de 5 ani și de atunci a muncit pentru a-și îndeplini visul. Și-a modificat nasul, a făcut liposucție, și-a modificat maxilarele, iar totul a durat 18 ani! În plus a cerut și mușchii abdominali care l-au făcut celebru pe eroul din Krypton.

a70

Loading...