7 semne că te consideră partenera ideală cu care face dragoste

Societatea a progresat extrem de mult din punct de vedere al cunoștințelor și descoperirilor cu privire la relații. Putem să ne dăm seama imediat dacă ne satisfacem sau nu partenerul, scrie site-ul estisuperba.ro.

Loading...

Iată 7 semne clare că partenerul tău nu se mai satură de tine în dormitor:

1. Vrea să faceți amor cât mai des posibil. Renunță chiar și la întâlnirile de serviciu pentru tine, mai ales dacă asta înseamnă să vă despară câțiva kilometri buni și să nu reușească să fie împreună cu tine din acest motiv. Partenerul tău ar fi în stare să meargă pe cărbuni încinși că să ajungă până la tine și să faceți amor.

Loading...

2. După ce terminați treaba, partenerul tău doarme ca un bebeluș. Nu e ceva rău, din contră, e extrem de bine. Înseamnă că e extrem de extenuat și foarte satisfăcut de isprava voastră, încât a adormit pe loc.

3. Înainte să adoarmă, tu și cu partenerul tău ați făcut-o încă o dată. Pentru el, nu e suficient să o faceți doar o singură dată pe noapte, își mai dorește să te aibă cel puțin de două sau de trei ori. E un semn clar că ești partenera care-l satisface cel mai mult.

4. Adoră preludiul la fel de mult ca actul propriu-zis. Știi că te consideră partenera ideală pentru că vrea să petreacă fiecare moment doar cu tine. Vă sărutați reciproc peste tot și faceți multe alte lucruri picante împreună pentru că nu se mai satură de tine.

5. Cel mai simplu mod prin care să-ți dai seama că ești partenera preferată a iubitului tău e atunci când îți spune direct cât de bine s-a simțit. După ce ați terminat și stai împreună în pat, discutați și îți spune brusc că niciodată nu s-a mai simțit atât de bine ca atunci când este cu tine. Nu există o dovadă mai mare că ești favorita lui.

6. După ce ați terminat, respirați amândoi cu viteză ca și cum ați petrecut câteva ore intense la sală și vă zămbiți unul altuia. Un zâmbet înseamnă mai mult decât o mie de cuvinte, așa că e clar că amândoi v-ați simțit minunat împreună. E un semn că s-a simțit bine, e satisfăcut și e fericit cu tine.

7. L-ai învățat ceva nou în pat, iar acum face asta tot timpul când sunteți împreună. Cel mai grozav lucru nu e doar atunci când partenerul tău descoperă ceva nou în pat, dar atunci când pune asta în aplicare tot timpul e o dovadă clară că adoră să petreacă timp în dormitor cu tine.

Loading...