7 Motive pentru care bărbații preferă femeile plinuțe în dormitor

Toate femeile încearcă să arate cât mai bine și țin tot felul de diete pentru a slăbi pentru a se confirma standardelor din societate, însă nu știu că, de fapt, bărbații preferă femeile cu forme și nu femeile extrem de slabe.

Loading...

Poate că ți se pare puțin ciudat, însă bărbații preferă femeile cu forme pentru că vor să aibă pe ce pune mâna atunci când se află în pat, nu pe o adunătură de oase. Și femeile plinuțe pot fi la fel de sexy ca și femeile slabe.

1. Bărbaților le place să aibă ” de ce prinde”. Este adevărat că majoritatea bărbaților sunt atrași de femeile care au un posterior atrăgător, sânii voluptoși și picioare lungi, dar care să nu semene cu bețele de chibrituri.

Loading...

2. Toată lumea crede că femeile care arată exemplar se așteaptă să se miște pe măsură în pat, însă nu este deloc adevărat. Un corp frumos nu înseamnă îndemânare în dormitor.

Femeile plinuțe sunt mai inventive și își dau mai mult interesul pentru că vor să-și convingă partenerul că nu trebuie să fii model pentru a fi bună la pat.

3. Femeile plinuțe ajung la extaz mai ușor pentru că fiecare părticică din corp unde se află mai multă grăsime este o zonă erogenă.

Aceste zone sunt mai sensibile la atingere și pot aduce femeia mai ușor în culmile plăcerii.

4. Femeile cu forme au mai multă încredere în ele și bărbații acest timp de femei. Orice femeie cu un bust generos sau o femeie care are posteriorul bombat, se va simți mult mai încrezătoare în dormitor decât o femeie care nu are forme.

Nu se va teme nici un moment că bărbatul de lângă ea nu va avea unde să o atingă sau cu ce să se ”joace”.

5. Femeile plinuțe sunt amuzante când vine vorba de amor și bărbaților le plac femeile cu simțul umorului. Vor face mereu glume pe seama formelor lor sau pe excesul de grăsime pe care îl au, iar acest lucru va topi orice bărbat.

6. Femeile plinuțe sunt mai ”înguste”. Poate că ai crezut că este doar un mit, însă este adevărat că femeile plinuțe pot oferi mai multă plăcere bărbaților pentru că au un vagin la îngust.

Este adevărat și faptul că vaginul mai îngust se și moștenește, însă femeile care au mai multe kilograme în plus devin automat mai strâmte în acea zonă, ceea ce crește și plăcerea bărbaților în timpul actelor intime.

7. Femeile care nu arată ca un model nu judecă partenerul din punct de vedere fizic. Nu spun că cele slabe ar face-o, dar cele fără forme tind să aibă standarde mai ridicate și să judece felul în care arăți.

Femeile cu forme nu au nici o problemă dacă bărbatul de lângă ele are burtă sau dacă are început de chelie. Contează doar atracția și înțelegerea.

Multe femei tind să se conformeze societății pentru a nu fi arătate cu degetul, însă toate femeile trebuie să înțeleagă că orice femeie este frumoasă în felul ei și că nu contează cifra de pe cântar.

Pentru un bărbat sunt mai importante aspectele morale decât kilogramele în plus. Nu spune nimeni că bărbații nu pun accent și pe aspectul fizic, însă nu este un capăt de lume dacă nu ai 90-60-90.

Lumea este rea și te va judeca oricum ai proceda și oricum ai arăta. Nu vei fi niciodată capabilă să îi mulțumești pe toți și nici nu ar trebui să-ți dorești asta.

Trebuie doar să fii tu mulțumită cu tine însăți și să te simți bine în pielea ta. Dacă ție îți place, ceilalți nu vor mai avea nimic de comentat.

Loading...