5 motive pentru care această zodie este cea mai malefică și de neatins

Dintre cele 12 semne ale zodiacului, Scorpionii au cea mai proastă reputație, chiar mai rea decât a Gemenilor, cei cu personalitate duble și tendințe mercuriale.

Loading...

Oamenii cred că Scorpionii sunt oarecum malefici, sau cel puțin cu o personalitate întunecată și negativă, și cumva se și tem de oamenii cu această zodie. Dar de ce sunt atât de aspru judecăți și, oare își merită această reputație?

1.Norocosul număr Opt
Oricine este născut între 22 octombrie și 21 noiembrie se află sub semnul Scorpionului.

Loading...

Este al 8-lea semn zodiacal și rulează în casă a 8-a. Numerologia spune că 8 este numărul asociat cu distrugerea.

Putem înțelege de ce oamenii cred că Scorpionii sunt forțe distructive. Ceea ce nu realizează ei este că 8 reprezintă de asemenea, construire.

Opt sugerează infinitate, așa că mulți Scorpioni au înțelepciunea că moartea nu este sfârșitul și că atunci când se întâmplă, toată lumea merge spre forme mai înalte decât cea de a fi om.

Acest lucru înseamnă că ei nu se tem de moarte, ceea ce îi face suspecți. În plus, în astrologie, a opta casă reprezintă moartea, amorul și renașterea.

2. Subconștient și Suspicios
Înțelegând ceea ce dovedește Scorpionul în numerologie afectează, în mod sigur cum văd oamenii acest semn de apa.

Sunt văzuți cumva că niște oameni corupți, sunt tot ce reprezintă a fi interzis în lume, așa că deși unii oameni încearcă să îi evite, se simț de asemenea atrași către ei.
3. Darul lui Hades
Uitați pentru un moment că Pluto, că planetă este centrul atenției în controversă despre sistemul Solar.

Marte controla Scorpionul până la descoperirea lui Pluto, moment în care a devenit conducătorul Scorpionului.

Este, de asemenea, responsabil pentru credința că Scorpionii sunt oarecum malefici și întunecați, din moment ce Pluto îl reprezintă pe Hades, zeul Grec al Infernului.

4. Personalități de neatins
Scorpionii sunt oarecum de neatins. Dacă îi insulți, vor râde de ține. Sunt secretoși, creând un aer misterios.
Luați în considerare că faimosul scriitor Fyodor Dostoevsky a pus, la un moment dat a fost o dată pus în față unui pluton de execuție.

În ciudă condamnării și a pedepsei cu moartea, el a primit o amânare în timp ce se confruntă cu moartea.

Lui i-au fost atribuite cu sigurantă creativitatea, geniul și tăria. Gândiți-vă la tipurile de cărti pe care le-a scris.

Gândiți-vă la modul în care oamenii trebuie să-și fi văzut reprimarea. Asta se califică că fiind de neatins.

5.Cu limba ascuțită și puternici
Scorpionii sunt uneori brutal de sinceri și nu iau în considerare prostiile. Ei observă când mințiți și pot deveni obsedați.

Și ele nu au întotdeauna tact. Această combină pentru a le face să pară rele și maligne. Informațiile citite de psihiatru dezvăluie totuși opusul.

Pentru fiecare trăsătură aparent negativă, Scorpionii au un atribut pozitiv și pot canaliza calitătile lor “mai întunecate” în fortă, loialitate și onestitate.

Sunt, de asemenea, considerate una dintre cele mai atrăgătoare zodii. Crezi că e adevărat?

Loading...