5 copii au dispărut fără urmă în ajunul Crăciunului, după un incendiu. Peste 20 de ani au primit o poză cu ei, și au angajat un detectiv particular, care la scurt timp a dispărut si el. O intamplare stranie

Durerea pierderii unui copil, mai ales atunci când nu știi ce i s-a întâmplat, e teribilă, dar tragedia acestei familii merge mult mai departe. În ajun de Crăciun, în anul 1945, familia Sodder a trebuit să trăiască dispariția celor 5 copii ai lor.

Loading...

Familia Sodder avea 10 copii, dar, cu o zi înainte de Crăciun, casa lor a luat foc, și totul a fost trasformat în cenușă. După incendiul teribil, cinci dintre copii n-au mai fost văzuți niciodată. Desigur, primul lucru la care s-a gândit toată lumea, a fost acela că muriseră în incendiu, dar rămășițele lor nu au fost găsite nicăieri. Autoritățile au stabilit că incendiul a pornit în circumstanțe extrem de neobișnuite.

Firul de la telefonul fix fusese tăiat, și scara fusese găsită foarte departe de casă. Dar ceva și mai suspicios s-a petrecut: cu poliția de față, tatăl a încercat să conducă mașina până în capătul unui deal, petru a se sinucide, dar mașina nu a pornit fiindcă cineva umblase la ea dinainte!

Loading...

Fără niciun semn că copiii lor ar fi murit, cuplul, George și Jennie, nu au renunțat la speranța de a-i găsi. În timpul investigației, aceștia au confirmat că primiseră amenințări de la doi oameni ciudați care îi vizitaseră și le spuseseră că le vor incendia casa, apoi că le vor face copiii să dispară. Unul dintre acești oameni ciudați era imigrant italian și admirator al lui Mussolini.

În timpul investigației, mai mulți martori au raportat că au văzut un bărbat umblând la mașina familiei, pe când alți martori au spus că i-au văzut pe patru dintre cei 5 copii alături de bărbați și femei care păreau din Italia, dar că nu li se permitea să vorbească cu ei, totul în apropiere de un hotel din Charleston. Existau multe indicii, dar niciunul are să arate ce se întâmplase, mai exact.

În cele din urmă, familia Sodder a renunțat, însă în 1968, ei au primit o fotografie, se presupune că în imagine apăreau cei cinci copii ai lor, toți erau alături de un bărbat necunoscut care se semna Louis Sodder. Familia Sodder a decis să angajeze un detectiv particulat pentru a afla dacă erau chiar ei. Dar și detectivul a dispărut fără urmă.

Autoritățile au închis cazul, au clasat incendiul drept accident, și au decis că toți copiii muriseră în el. Părinții celor 5 au murit fără să afle vreodată ce se întâmplase.

a68

Loading...