12 lucruri pe care orice bărbat și le dorește de la partenera lui, dar pe care nu i le va spune niciodată!

Bărbaților nu le plac femeile false. Vor o femeie care nu se teme să-și spună punctul de vedere și care nu se rușinează cu ceea ce este. Deci, nu te teme să fii exact așa cum ești în fața bărbatului din viața ta.

Loading...

2. Nu folosi telefonul mobil prea mult timp.

Telefonul mobil sau tehnologia în general poate cauza mai multe probleme în relații. De aceea, bărbații vor o femeie care nu este dependentă de telefonul mobil sau de rețelele de socializare.

Loading...

3. Relaxează-te și nu-ți schimba atitudinea o dată la 2 minute.

Nimic nu este mai atrăgător decât o femeie calmă. Nici un bărbat nu va sta lângă o femeie care are schimbări bruște de comportament sau probleme de personalitate. Amintește-ți de asta și fă-i viața mai ușoară.

4. Nu dramatiza.

Există femei care dramatizează orice lucru nesemnificativ, dar bărbații nu vor dramă în viața lor, ba chiar o urăsc. Încearcă să fii mai pozitivă și nu te plânge tot timpul pentru că bărbații nu sunt atrași de aceste lucruri.

5. Naturalețea.

Bărbații adoră femeile care sunt mai naturale. Nu spune nimeni să nu te aranjezi sau să nu ai grijă de tine, însă nu exagera cu machiajul în zilele obișnuite. Bărbaților o să le placă acest lucru.

6. Jocurile.

Se știe despre bărbați că adoră jocurile. De fapt, bărbații adoră și femeile care se joacă alături de ei. Dacă iubitul tău îți propune să vă jucați împreună un joc video pe care îl iubește, nu refuza, joacă-te de dragul lui.

7. Condimentează viața intimă.

Din când în când este foarte bine dacă alegi să ieși din rutină în ceea ce privește viața intimă. Fa un joc pe roluri și te poți îmbrăca cu ceva provocator. Partenerului tău îi va plăcea și va rămâne plăcut surprins.

8. Bărbaților nu le plac femeile care fac pe șefele.

Este normal să ai anumite așteptări de la partenerul tău, însă asta nu înseamnă că trebuie să-i fi superioară. Trebuie să existe un echilibru în relația voastră și să comunicați.

9. Sportul.

Poate că nu îți place să te uiți la meciul de fotbal cu iubitul tău și chiar îi reproșezi că se uită în loc să stea cu tine. Totuși, ar trebui să faci un compromis și să te uiți cu el pentru a petrece astfel timp împreună. O dată pe săptămână nu mori.

10. Fii aventurieră.

Bărbaților le plac femeile spontane care nu se gândesc prea mult înainte de a face ceva nebunesc, asta în limita bunului simț, normal. Ei bine, din când în când, poți face un efort pentru iubitul tău și poți fi spontană chiar dacă nu-ți stă în caracter.

11. Spune ce gândești.

Nimeni nu ar trebui să țină pentru sine anumite lucruri, mai ales când vine vorba de relații. Spune ce gândești și nu te jena de părerea ta. Bărbații apreciază mai mult o femeie sinceră, decât una prefăcută care nu are nici un punct de vedere niciodată.

12. Prima mișcare.

Bărbații consideră o femeie mult mai atractivă în momentul în care face ea primul pas. Acest lucru înseamnă că are încredere în ea și li se pare incredibil. Dese ori, femeile cred că par disperate dacă fac asta, însă în ochii bărbaților nu este cazul de așa ceva, din contră.

Loading...