10 semne care demonstrează că relația ta va dura o viață întreagă: Numărul 8 este cel mai important:

Orice persoană vrea dragoste pentru toată viața, totuși nu este ușor să ai o relație de lungă durată. Dacă te întrebi cât va dura iubirea dintre tine și iubitul tău și nu ști dacă este dragostea vieții tale, există anumite semne la care trebuie să fii atentă.

Loading...

1. Tu și partenerul tău vă distrați chiar și atunci când nu faceți nimic special.

Dacă ești fericită alături de partenerul tău în zilele obișnuite și, mai ales, în momentele banale, de zi cu zi, acest lucru poate spune multe lucruri bune despre relația ta.

Loading...

Înseamnă că nu te simți ciudat și nu simți nici un disconfort atunci când petreci timpul cu iubitul tău fără să faci ceva în mod special.

2. Certurile duc la concluzii constructive.

Certurile fac parte din toate relațiile. Totuși, îți poți da seama când o ceartă devine urâtă, cu jigniri și minciuni. Dacă o ceartă se termină cu bine și în final ajungeți să trageți anumite concluzii care sunt favorabile pentru relația voastră, înseamnă că între tine și partenerul tău există dragoste adevărată.

3. Vă sprijiniți reciproc.

Cuplurile trec prin multe greutăți. Relațiile în care dragostea durează o viață trebuie să existe multe sacrificii și partenerii trebuie să se susțină în timpul greutăților pe care le întâmpină în viață. Trebuie să treacă peste orice împreună.

4. Prietenii partenerului tău sunt și prietenii tăi.

Studiile recente arată că dacă partenerul tău se simte confortabil în preajma prietenilor tăi, atunci poți dezvolta o legătură puternică cu el. De asemenea, faptul că aveți prieteni comuni, vă va apropia mai mult.

5. Pupicurile dese.

Săruturile și pupicurile tandre contează extrem de mult într-o relație. Cu cât trece mai mult timp, semnificația săruturilor crește considerabil. Un singur sărut sau un pupic pe frunte înseamnă mult. Studiile arată că partenerii care se sărută des, au o legătură mult mai puternică.

6. Vă faceți să râdeți.

Râsul sau zâmbetele sunt importante într-o relație. Țin la depărtare singurătatea, stresul, depresia și crește fericirea. Și, cel mai important lucru dintre toate, râsul leagă oamenii.

7. Evitarea comportamentului de manipulare.

Două persoane care se iubesc nu încearcă să se manipuleze între ele. Relațiile sănătoase durează mai mult dacă partenerii se respectă între ei.

8. Respectul.

Pentru ca o relație să dureze și să fie sănătoasă, partenerii trebuie să se respecte reciproc. Trebuie să se aprecieze, să investească timp unul în altul. Fără respect, relațiile nu au cum să dureze pentru că partenerii nu se vor simți destul de apreciați.

9. Spune-i partenerului tău că îl apreciezi.

Contează enorm ca partenerii să se simtă apreciați în relație și, mai ales, să li se spună din când în când cât de mult sunt apreciați.

10. Ambii parteneri se află în control.

Când vine vorba despre relații, nu există șef în relație. Pentru ca relația ta să fie una sănătoasă și de lungă durată, ambii parteneri trebuie să fie în control. Și acest lucru ține de respectul dintre parteneri.

Loading...